UP hírek, LU19, 17 I.osztály: Nem hozott győzelmeket a Nyuszi
Március 28, 2024

Listavezetők csatáját vívtuk! 

Az I.osztály nívós listavezetőjéhez utaztunk fel tegnap a fővárosba, hogy a Ferencvárossal pozícióharcot vívjunk. A mérkőzés esélyesei LU19 korosztályban egyértelműen a hazai csapat volt, viszont serdülőink itthon hatalmas gólkülönbséggel verték ősszel a Fradit, így volt okunk reménykedni. Tudtuk azt is, hogy a hazai pálya nagyon sokat jelent és nem is bíztuk el magunkat, hiszen a Ferencváros egy nagyon erős csapat, a korábbi győzelmünk nem volt biztosíték a megszerezhető pontokra.

 Laluska Balázsék ehhez mérten kezdték a mérkőzést és egy teljesen kiegyenlített első félidőt játszottak. Igazi csemege volt a kézilabda rajongók számára a mérkőzés, izgalmas és nyitott volt a kimenetel. Nüansznyi dolgok bizonyultak végzetesnek, a szerencse és kapufa nem velünk volt, ebből sajnos végül nem jöttünk ki jól. 

Nem kezdett jól a fővárosiak ellen ifjúsági együttesünk, akik eleve tartalékosan utaztak el, ráadásul az sem segített, hogy a serdülő mérkőzés sokat kivett az átjátszó játékosainkból. Nagyon sok volt a pontatlanság, a technikai hiba és a kihagyott helyzet, a Fradi pedig remekül tudott élni a lehetőséggel, a könnyen szerzett gólokkal ellenfelünk hamar meglépett. A második félidőre sikerült a jobb formánkat felvinni a pályára, felfejlődtünk támadásban és védekezésben is, de az első játékrészben kialakult különbséggel már nem tudtunk mit kezdeni.

 Jól jön a húsvéti szünet, a pihenő, hogy aztán újjászületve a Hajdúnánás ellen, idegenben, vissza tudjunk ülni a lóra.

LU19 I.osztály, Kelet
FTC - PC Trade SZNKE  34-25 (20-10)

PC Trade SZNKE: Hargitai Norma, Majoros Gréta- Vadkerti Luca 6, Bajusz Anna, Magyar Nóra 2, Tóth Amina, Kapás Réka 1, Bozsoky Brigitta 4, Cseri Zoé 1, Dani Zita, Szöllősi Fanni 2, Kádár Luca, Kószó Milla 5, Szécsi Szintia 4
Edző: Baunok Bernadett, Buchholcz-Huba Dóra-"Több játékosunkat nélkülöznünk kellett sérülés, iskolai elfoglaltság miatt. Gyengén kezdtük a mérkőzést. Több technikai hibát vétettünk és sok tiszta helyzetet hagytunk ki. Ellenfelünk ezekből a hibáinkból gyors gólokat lőtt. Második játékrészben mind védekezésben mind támadásban feljavult Csapatunk. Nagyon igyekeztek a Lányok ezért dicséret illet Mindenkit. Következő mérkőzéseken pontosabban, figyelmesebben kell játszanunk és tudunk még pontokat szerezni. "


LU17 I.osztály, Kelet
FTC - PC Trade SZNKE  26-22 (10-10)

PC Trade SZNKE: Farkas Nóra, Gulyás Adél, Majoros Gréta- Sohár Noémi 4, Szabó Blanka, Vadkerti Luca 5, Sávai Lili, Majoros Szofi 3, Farkas Anna, Laluska Elza, Rovó Blanka, Forgó Noémi 1, Kádár Luca 4, Szécsi Szintia 5.
Edző: Laluska Balázs- "Meghaltunk, de büszkén! Közel a vasárnap, feltámadunk!"

Friss híreink

UP hírek: Nemcsak ...

Április 22, 2024

NBI/B-Vereség a ...

Április 21, 2024

UP hírek:

Április 18, 2024